pondelok 18. februára 2013

My leather loves

Dnes Vám ukážem tri vecičky, ktoré som si kúpila len nedávno, no už od prvej sekundy patria k mojim favoritom.

Rukavičky - H&M. Akosi som vždy chcela mať kožené rukavičky keď raz budem veľká :) Zrejme to spôsobila už detská láska k rukavičkám mojej maminky. Každý rok keď nastali tuhé mrazy mi ich požičiavala a ja som sa v nich cítila úžasne. A ani po toľkých rokoch sa nezmenili. Túto zimu som si začala konečne zháňať tie svoje. Pôvodne som chcela čierne, ale keď som našla tieto tmavo fialové, nemohla som ich v obchode nechať! Sú mäkkučné, hladké a voňavé. Bola som z nich taká vytešená, že ešte ďalšie dva dni som s nimi behala po byte a nenápadne ich hladkala :D

Topánky - CCC, kolekcia Lasocki. Tak presne takéto biker boots som zháňala minimálne 4 roky. Jednoducho som nevedela nájsť tie správne. Raz sa mi na nich nepáčilo to, potom tamto, príliš veľa okrás, pásikov, praciek, nesprávna farba a podobne. Keď už som ich nemohla zohnať ani v Londýne, myslela som, že je všetko stratené. To snáď nikde nemajú úplne jednoduché biker boots vpredu so šnurovaním? No a potom sa to stalo..maminka ma po Vianociach zatiahla do jedného obchodu, aby som jej pomohla vybrať hnedé čižmy. A presne vedľa lavičky kde sa obúvala, som ich zbadala. Tep sa mi zvýšil, zrýchlil sa dych a len som si želala nech majú moje číslo. Nemali. Boli tam len jedny jediné, číslo 36, čo je o jedno menšie ako moje. Vyskúšam, veď snáď motyka vystrelí. A viete čo? Vyšlo to!! Sedeli ako zadoček na šerbeľ!! :) Tú radosť si ani nedokážete predstaviť. Bonusom je, že sú kožené, hebulinké, jemné, voňavé a pohodlné. A najviac, vysnívané! :) Takže dúfam, že mi vydržia minimálne tie 4 roky čo som ich zháňala.

Peňaženka - W Double You. Zbožňovala som, a vlastne ešte stále zbožňujem svoju predchádzajúcu peňaženku. Bola čierna s veľkými farebnými kvetmi. Každý mi ju obdivoval. Bola veľká, zmestilo sa do nej hocičo a pôsobila vintage. Kúpila som si ju pred siedmimi rokmi v Škótsku a na to, že som ju používala každučičký deň, nebola vôbec poškodená, ani extra opoužívaná. Lenže posledné mesiace sa mi stávala nemilá vec. Keď som v obchode platila, musela som ju nahnúť a tak mi z nej začali vypadávať karty, preukazy a kreditky. Ak bachli na pult bolo to ešte v pohode, no ak sa mi rozleteli po celej dlážke a ja som ich musela zbierať, začal z toho byť problém. A práve v tomto období sme v práci pracovali na tejto značke W Duble You. Okrem kabeliek mali aj peňaženky a presne táto nenápadná mi padla do oka. Prepletaným dizajnom mi pripomína značku Bottega Veneta s ich typickým vzorom. S peňaženkou som veľmi spokojná. Je veľká, na zips, má množstvo priehradiek a najmä mi z nej už nič nevypadáva :)

A čo vy? Máte tiež svoje vysnívané kúsky?

photos by: Janka

8 komentárov:

  1. I have two pair of leather gloves of my own, black and brown ones. But a purple pair would rule! I love your new wallet too!
    xoxo
    Brujaness

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I like your gloves.

    Valeria. http://myurbanmarket.blogspot.it
    Giveaway: http://myurbanmarket.blogspot.it/2013/02/international-giveaway-share-love.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. boots are gorgeous

    Ruth x

    www.kimkimipie.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. really useful boots and nice gloves !!
    xoxo
    lore
    http://www.plikipliki.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great pieces for a cold weather!

    www.oohlalagwen.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love the boots! <3<3

    http://lovesushiandfashion.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nice blog!

    xx

    http://unromanceconlamoda.blogspot.com/

    https://www.facebook.com/unromanceconlamoda

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I adore leather stuff and yours are really great ;)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť