sobota 9. marca 2013

daily need

Aj keby tragače padali toto musí byť každý deň! Každodenná hydratácia pokožky, bez ktorej by som už nevedela existovať. Veľmi dlho som hľadala ideálny krém na tvár. Žiaden mi nevyhovoval. Moja pleť mala schopnosť absorbovať krém, ale počas dňa sa ho chcela zbaviť a tak ho jednoducho vypúšťala na povrch. Takže som bola mastná a nervózna. Ideál som našla pred niekoľkými rokmi v kozmetike Avene a neviem si ju vynachváliť.

Eau Thermale/Thermal Spring Water
Ak poviem, že milujem termálnu vodu v spreji, tak vôbec nepreháňam. Či je leto, či zima, neustále je u mňa v chladničke a zachraňuje ma v rôznych situáciach. Už nepoznám miesto, kde by nebola tvrdá voda, z ktorej mám následne stiahnutú pokožku. Ráno po umytí pár strekov z fľašky uvoľní napätú kožu a pripraví do ďalšej fázy. Používam ju aj počas horúčav na schladenie a osvieženie, a to nielen na tvár. Pomáha ukľudňovať začervenané miesta a tiež upokojuje pokožku po depilácii. Taký môj malý pomocníček.

Hydrance optimale Créme hydratante/Light hydrating cream SPF 20
Tak tento je ten pravý! Nie nebojte sa, nevymenila som svojho milovaného :) len som našla ten najgeniálnejší krém na svoju tváričku. Najčastejšie ho používam v teplejších mesiacoch. Je ľahučký, jemne parfumovaný, hydratuje a neuveriteľne rýchlo sa vstrebe!! Na pokožke zanechá hladký zamatový filter. K tomu všetkému chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi a počas dňa nevystúpi na povrch. Hotový zázrak.

Créme riche/Rich skin recovery cream
Ani v zime sa nevzdávam svojho obľúbenca, no predsa len chladné počasie a studený vietor moju pokožku viac vysušujú a tak je treba obmeniť zaužívanú výbavičku. Do boja proti šupinkám a neželanej suchej pokožke povolávam hutný krém, ktorý má zároveň skľudňujúcu formulu a je vhodný pre suchú citlivú pleť. Pokožka je vláčna, hydratovaná, ale nie mastná. Takže som nadmieru spokojná :)

photos by: me

10 komentárov:

  1. OD Avene toho tiež dosť používam a v lete mám veľmi rada ich krémy na opaľovanie :)) takže s tebou môžem len a len súhlasiť.

    http://catherinestyl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som vyskúšala túto značku, je ozaj výborná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju za tip. S touhle značkou jsem se ještě nesetkala, ale zní to dost dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tuto značku musím také vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Avene is a great brand!

    I didn't know your blog, following since now

    Kisses
    Lara

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I know Avene, I used it for my childrens and I use for my skin!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. looks like a good thing ;)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great review! Seems like a great range, will have to check it out!

    Sita xx
    http://buttonsapart.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť