nedeľa 16. augusta 2015

lime-blossom products

Po dlhšej dobe je čas na ďalší kozmetický post. Ako viete, veľmi rada používam prírodnú kozmetiku, ktorá mi oveľa viac vyhovuje ako bežné produkty z drogérie. Medzi moju obľúbenú patrí česká značka Nobilis Tilia, ktorá má úžasné vecičky. V poslednej dobe mi pribudli štyri nové produkty z ich lipovej rady. Hneď vám musím povedať, že úžasne voňajú! A nielen to...

After a long time it's time for another beauty post. As you know, I like using natural cosmetic that suits me much more than products from the drugstore. Among my favourite cosmetic belongs czech brand Nobilis Tilia which has amazing goods. I have four new products from their lime-blossom council. Immediately I have to tell you that smell amazing! And not only that...
Odličovať pleť by ste mali za každých okolností! To je jasná vec. Ja od čistiaceho balzámu očakávam, že veľmi dôkladne, ale šetrne odstráni všetok mejkap a nečistoty. Tento balzám moje požiadavky dokonale spĺňa. Najviac ma teší, že keď použijem ešte tonikum, vatový tampón je úplne biely :) A k tomu tá príjemná omamná vôňa lipy a medu...hmm.

You should remove your make-up and clean your skin at all events!! This is a clear thing. I expect from my cleansing balm that very thoroughly but gently removes all makeup and impurities. This balm meets my needs perfectly. I am most pleased that when I use tonic after cleansing, the cotton pad is completely white :) And that pleasant intoxicating scent of lime-blossom and honey...hmm.
Zbožňujem používanie pleťových masiek. Ak sú naozaj kvalitné, vedia s pleťou urobiť hotový zázrak. Táto detoxikačná maska vyhladzuje, vďaka včeliemu medu hydratuje a červený íl ju čistí. Moja pleť vyzerá po jej použití sviežo a zdravo. A opäť tá vôňa!

I love using of skin masks. If they are really good, they can do with skin miracles. This detoxifying mask smoothes, moisturises thanks honey and red clay cleans the skin. After using this mask my skin looks fresh and healthy. And again that scent!
Moja pokožka na tvári neznesie každý krém, no tento toleruje výborne. Nie som po ňom mastná, pekne sa vstrebe, hydratuje a navyše chráni. Celá lipová sada je dokonca určená pre pleť s prvými vráskami, čo sa mi teda hodí keďže o pár dní mám narodeniny a pomaly ale isto sa môj vek šplhá k tridsiatke :)

My facial skin doesn't tolerate so many creams, but this one does. After using it I am not oily, nicely absorbed, moisturizes and also protects. The whole lime-blossom council is even designed for skin with first wrinkles, which is good for me... in a few days it's my birthday and slowly but surely my age climbs to the thirties :)
Úžasné spevňujúce telové mlieko. Neviem sa ho nabažiť! A takmer som ho už minula. Myslím, že viac netreba dodávať, toto hovorí za všetko :D
Kozmetiku Nobilis Tilia môžte nájsť TU.

Amazing firming body lotion. I can't get enough! And I almost finished it. I think more needless to say, this says it all :D
You can find cosmetic Nobilis Tilia HERE.


Photos by: Escorpi photography

7 komentárov:

  1. Tyjo, o tomto slyším (čtu :) poprvé a celkem zaujalo! :P počkám si na další názory, ale celkem fajn nažhavená :D
    krásně to píšeš, chtěla bych se to taky tak naučit... :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne, to ma teší, aspoň viem, že som sa neminula povolaniu :) a kozmetiku určite obmrkni a vyskúšaj, majú aj veľa ďalších skvelých produktov :)

      Odstrániť
  2. Tuto znacku kozmetiky nepoznam, ale vyzera to lakavo.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great post! Love it :)

    http:/itsmeieva.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež som tuto značku nepoznala, ale už áno, výrobky sú ozaj super, doporučujem,am

    OdpovedaťOdstrániť