streda 30. januára 2013

New in: Estée Lauder

Prečo by ste mali na Vianoce obdarovať len svojich blízkych? Treba robiť radosť aj sebe a sem tam si kúpiť nejakú maličkosť (a to nielen na Vianoce). Ja som sa rozveselila darčekovou sadou od Estée Lauder. Už dlhšiu dobu som mala vyhliadnuté sérum Idealist Even Skintone Illuminator a keď som ho objavila v tejto trojici, neváhala som. Po Vianociach dokonca ešte o výhodnejších 20% menej.

Estée Lauder DayWear
Hydratačný denný krém aktívne chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Zmes antioxidantov, vzácneho juhoafrického červeného čaju, vitamínov C a E chráni pleť pred predčasným starnutím. Navyše má ochranný faktor 15, ktorý chráni pleť pred UV lúčmi. Krém je skôr určený pre suchú pleť a preto mojej normálnej pokožke príliš nevyhovuje. Po nanesení sa až tak nevstrebe a jemný mastný film na pleti mi zostáva počas celého dňa.

Advanced Night Repair Eye
Keďže mám už po 25-ke je najvyšší čas začať používať kvalitné krémiky na očné okolie. Tento nočný krém by mal regenerovať pokožku očného okolia a zbaviť ju všetkých hlavných viditeľných známok starnutia ako sú jemné linky, vrásky, opuchy, tmavé kruhy, suchosť a dokonca aj rozdielnosť odtieňa pleti. Zatiaľ ho nepoužívam dlho takže čas ukáže. No už po prvom nanesení bola moja pokožka pri očiach hladšia a vypnutejšia (ako po liftingu), a taktiež prežiarenejšia.

Idealist Even Skintone Illuminator
A nakoniec to, prečo som si celú sadu kúpila. Toto zázračné sérum okamžite rozjasňuje pleť a po niekoľkých týždňoch zjednocuje farebný tón pleti. Eliminuje začervenanie, škvrnky, známky akné, pigmentové a tmavé škvrny. Nanáša sa pumpičkou, je ľahké, neobsahuje olej a príjemne sa rozotiera. Pri jeho používaní mám pocit, že si na tvár nanášam hodváb. Má krásnu jemnú citrusovú vôňu, ktorá mi pripomína jednu moju voňavku z detstva. Ja ho používam najmä ráno (večer si nanášam tekutý liečivý roztok od svojej lekárky) pred denným krémom a spolu tvoria dokonalý pár. Už len make-up a môže sa vyraziť do ulíc :)

photos by: me

10 komentárov:

  1. Estee Lauder is such an amazing brand and the perfume is amazing! Thanks for following I am now following back
    sewthecity.blogspot.com
    x

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I so love this brand! I am following you, would be be happy if you did the same, let me now also if you would like to follow each other on facebook or bloglovin. Kisses! <3<3

    Giveaway on my blog!
    http://lovesushiandfashion.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Quite a bundle you've got there! I'd love it if you did a review on them :)

    Lubna
    WWW.ELLEVOX.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nice psot :)

    http://alovelystyle.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow these looks good! But I doubt I'll be able to afford them :P Btw, thanks for dropping by my blog! Would you like to follow each other? Do let me know!

    Many kisses
    ♡ Jaslin from http://justjaslin.blogspot.sg/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. It wasn´t so expensive. I bought it for 48 eur! :) that´s great purchase.

      Odstrániť
    2. Oooh it is!! And the brand is usually known for good products. Great investment! hahaha

      Odstrániť