nedeľa 2. júna 2013

evening cleansing

Už som Vám v tomto článku ukázala čo potrebujem každé ráno. Dnes Vám ukážem moje obľúbené produkty na večerné čistenie pleti. Nepoužívam všetko naraz, výrobky striedam podľa toho, v akom stave je moja pleť. 

I´ve already shown you in this article what I need every morning. Today I will show you my favourite products for skin evening cleansing. I don´t use everything together, I substitute products according to what my skin needs.
Najlepší očný odličovač na svete! Mám veľmi citlivé problematické oči, nosím okuliare a denne používam kvapky alebo gél od lekára. Vyskúšala som mnoho odličovačov, ale tento je skutočne skvelý. Nedráždi oči, všetko krásne jemne odmaľuje, hydratuje očné okolie a prijemne vonia. Dokonca odstraňuje aj vodeodolný make-up. Používam ho už roky a nechcem to zmeniť. A cena je viac ako skvelá!!

The best eye make-up remover ever! I have very sensitive problematic eyes, I daily wear glasses and I use eye drops or gel from my doctor. I´ve tried lots of eye removers, but this one is really great. It doesn´t irritate the eyes, slightly removes make-up, hydrates the eye area and has pleasant smell. It even removes waterproof make-up. I´ve been using it for years and I don´t want to change it. And the price is more than great!!
Na odstránenie make-upu používam tieto dva produkty od Avene. Ak je moja pokožka mastnejšia používam čistiaci gél, ktorý ma zbaví všetkých nečistôt. Všetko čo k tomu potrebujete je voda a krúživé pohyby :) Ak mám vysušenú pokožku používam odličovacie mlieko, ktoré si dám na vatový tampón a  make-up zotriem. Moja fľaša je len vzorka.

I use these two products from Avene to remove my make-up. When my skin gets oily I use cleansing gel which will get rid me of all impurities. Everything what you need is water and circular movements :) When my skin gets dry I use cleansing milk which I put on the cotton pad and remove the make-up. My bottle is only a sample.
Pretože je na to najvyšší čas a moja pleť to potrebuje, používam každý večer očný krém od Estée Lauder. Mám ho rada a skutočne funguje! Pleť je hladšia  a vrásky sú vyhladenejšie. Wow to je ako reklamný slogan :D Musím sa priznať, že som veľmi túžila vyskúšať sérum Idealist. Nepoužívam ho každý večer, len niekedy a je to také moje potešenie. Recenziu na tieto produkty som už písala tu.

I use an eye cream by Estée Lauder every evening because it is time and my skin needs it. I like it and it really works! The skin is smoother and wrinkles are smoother too. Wow this is like an advertising slogan :D I have to admit that I really desired to try the serum Idealist. I don´t use it every evening, just sometimes and it´s my pleasure. I wrote the review on these products here.

photos by: me

25 komentárov:

  1. na avene sa chystam, ked sa prehryziem cez moju zbierku LRP a Vichy. ale nedavno som objavila novu liniu od L'oreal, mam zatial len cistiaci olej, ale som z neho unesena, planujem kupit aj peeling a gel. len neviem, ci uz je ta rada dostupna aj na slovensku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa chystám postupne prejsť na Mary-Kay. hoci je to drahšia kozmetika rozhodne stojí za to :)

      Odstrániť
    2. mary kay som mala kedysi davno makeup, ktory mamci nesadol a bol super. tu v irl sa myslim kupit neda (co je mozno dobre pre moju penazenku :D)

      Odstrániť
  2. Great recommendations! I need to try that eye make up remover!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. these products seem amazing! i want to try the garnier one :)
    following you now

    would you like to follow eachother via gfc & bloglovin'?
    BlogLovin' | BreezeyBee Blog | International Giveaway
    xoXo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vďaka za typ na odličovač očí...ja mám očká rovnako problematické a stále sa s tým trápim, vyskúšala som už kopu produktov a zatiaľ mi žiaden nevyhovoval...určite sa vrhnem na tento! :)
    ešte raz ďakujem, prajem Ti pekný deň :)
    xoxo S.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. páči sa mi ako si to skombinovala s tou ružou a čajníkom či čo to je :)

    hľadajú sa sledovatelia! :D

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) čajník je v skutočnosti nádoba na vonné olejíčky a vonný vosk, sviečka sa dá dole a mám krásne prevoňaný celý byt :)

      Odstrániť
  6. great brands as so the products.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež používam Garnier, len ružový :-))

    http://liveinfoxworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahoj :) přidávám si tě do sledovaných ;) pěkný blog nechtěla by ses podívat na ten můj? :)

    dianacernakova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nájsť vhodné vodičky a mastičky na očká čo nám ich dobre odlíčia a hlavne nedráždia tak to je umenie. super, že ty si už taký našla. :) AM

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hey I love the garnier fresh essentials products! You should pick up the toner the next time your in the store, its incredible :)

    Karen @ Quarter-Life Creative

    p.s. I have followed with GFC x

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nice blog. I like Garnier :) cocaone.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Love your blog! www.nowtrendinghim.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. I definitely need to try these products. Great post!
    xoxo

    www.cakeandcouture.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. I use the same soap because it´s fantastic!!! Great post!!!

    www.mermyblog.com

    Mer.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tu garnier vodu som mala aj ja :) väčšinou si taketo veci kupujem od garnier :)

    OdpovedaťOdstrániť