piatok 19. decembra 2014

baby blue on the street

Taak dnes som bola naposledy v práci tento rok. Teraz ma čakajú viac ako dva týždne voľna a lenošenia. Návšteva rodiny, kamarátov, vyjedania koláčov, pozerania filmov, čítania kníh a kopa cestovania. Veľmi sa aj teším, keď porozdávam darčeky. Tento rok som bola aj celkom kreatívna a okrem pletenia náramkov, som vyrobila aj vianočné kartičky na darčeky a obaly. (Hups, toto by som asi nemala prezrádzať pred Vianocami :D ). Aj vy ste sa nejako špeciálne pripravovali?
Čo sa týka outfitu, postupne zhadzujem vrstvy oblečenia, lebo počasie sa nám asi naozaj zbláznilo. Mám taký pocit, že dnes prišla jar. A ja som konečne vytiahla svoju bledo modrú čiapku, ktorú som si kúpila práve pred pól rokom, keď kvitli stromy. Mám rada jemné a nežné farby ako je táto bledo modrá, preto niet divu, že k nej prednedávnom pribudla aj kabelka. Je dosť veľká, takže do nej uložím všetky nutnosti aj nepotrebnosti do práce a hodí sa aj na cestovanie, čo už mám vyskúšané ;)

Today it was my last day at work. From tomorrow I have more than two weeks off. Visiting family and friends, eating cakes, watching movies, reading books and lots of travel. I am looking forward to give christmas gifts to my closest. This year I've been quite creative and expect knitted bracelets, I made Christmas cards for gifts and packages. (Oops, that I probably wouldn't say before Christmas :D ). So, have you prepared something special?
And about outfit, gradually I take off my clothes layers because the weather is really crazy. I feel like the spring came again. And finally I put on my head this baby blue beanie, which I bought a half year ago. I like soft and gentle colours like this one, so no surprise I had to buy a bag in this colour. It is big enough, so I can get inside all my stuff and uselessness to work and is also suitable for traveling, as I have already tried ;)

rolák/turtleneck sweater - Gate
rifle/jeans - H&M
kabát/coat - Mango
tenisky/sneakers - Converse
čiapka/beanie - Asos
kabelka/bag - Mohito
prstene/rings - H&M

Photos by: Escorpi photography

10 komentárov:

  1. I love your blue bag
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The coat is amazing and the blue hat and bag are too nice :) Nice post dear
    I wait you in my blog
    Kisses

    xx Lisbeth
    novedadesatualcance.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great look!!! :) I love this bag and your cute beanie! Very lovely colour :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Amazing coat!

    xx
    www.mellowyellowblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá bledomodrá Ti neskutočne pristane :) aj kabát je krásny :) prajem Ti krásne Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great combinaiton with baby blue, really love it :))
    If you have a minute, check my blog: http://thecolorsofshine.blogspot.com/2014/12/hey-burgundy-my-love.html
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť