utorok 21. apríla 2015

crazy April

Apríl je bláznivý a tohtoročný aj príliš chladný. Pamätám si, že minulý rok v marci sme fotili len v tenkom svetríku pri jabloňovom sade. A teraz ma slnko ledva zohreje. Takže hoci kvitnú stromy a lúky sú obsypané púpavami, ja sa ešte babuším do teplých svetrov a šálov. Dúfam, že toto čudesné obdobie čoskoro pominie, inak sa budem musiet odsťahovať do teplých krajín :)

April is crazy and this year it is too cold. I remember when we took photos only in a thin sweater near apple orchard in March last year. And now the sun barely warmed me. So although the trees are blooming and the meadows are full of dandelions, I have to wear warm sweaters and scarfs. I hope that this bizzare season will end soon, otherwise I will have to move to warmer country :)

košeľa/shirt -  H&M
kardigán/cardigan - Zara
rifle/jeans - H&M
bunda/biker jacket - Mango
šál/scarf - H&M
topánky/ankle boots - Asos
kabelka/handbag - Ferré Milano

Photos by: Escorpi phtography

6 komentárov:

  1. Seems the weather gone crazy literally everywhere, but hopefully it will show a tendency to improve! I must say I like this cosy outfit which you've created. You are dressed simple but tasteful! Besides, those snapshots are so lovely!
    Have a fabulous time!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano ano, je chladný, ale snad se už svítá na lepší časy, alespoň podle posledních dní a předpovědi =), těším se na to, až vyrazíme jen v mikinách nebo tričku, na nohou Conversky, na očích sluneční brýle a nebudeme nic řešit, jen tak si plout okolím..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing look :) I also can't wait for warm and sunny days :)

    lovelyforme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť