pondelok 27. apríla 2015

Les Contraires

Som rada, že vám konečne môžem na blogu ukázať tieto fotky. Fotenie editoriálu bolo zaujímavé a najmä vtipné (hoci chalani sa príliš smiať nemohli, aby im neopadla "omietka" z tváre). Pôvodná myšlienka editoriálu spočívala v stvárnení živých sôch. Keď fotograf stlačí spúšť na moment sa zo živej bytosti stáva statický objekt. 
Musíme pochváliť našich modelov, že obstáli počas nanášania make-upu a hlavne v jeho odličovaní. Ten sa totiž držal a nechcel dolu, navyše z nepochopiteľných dôvodov netiekla teplá voda, a tak nezostávalo nič iné, len sa potrápiť v studenej. Takže im patrí môj obdiv.
Ak máte záujem, viac si o editoriále môžete prečítať v M Magazíne, kde tiež nájdete rozhovor s naším fotografom Michalom Jakubcom, ktorý je aj mimochodom autorom všetkých motýlikov na fotkách. No nie sme my šikovní? :)
Prečítajte si M Magazín.

I am very glad that I can show you these pictures on my blog. Photoshooting of this editorial was interesting and mainly funny (although the guys couldn't laugh so much because of their make-up). The original idea of editorial was portrayal of the living statues. When the photographer presses the button of his camera, from the human being becomes a static object for a moment. 
We have to commend our models that they had a patience during doing their make-up and especially in his cleansing. It didn't want to go down, in addition from incomprehensible reasons didn't flow warm water, so they had to wash themselves in a cold water. They deserve my admiration. 
If you would like to read more about this editorial check M Magazín, where you can find the interview with our photographer Michal Jakubec, who is also the author of all jazz bows in these photos. Aren't we talented? :)
Read M Magazín.

Photos: Michal Jakubec  Michal Jakubec Photography
Model: Juraj Dobis, Jozef Balucha
Make-up: Kristy Wolf
Styling: Dominika Mrazova (me)

11 komentárov:

  1. skvelé fotky! toto sa vám naozaj podarilo.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodily by se i backstage fotky ;), parádní práce..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :) Na backstage si zmyslíme takmer vždy "po funuse" a celý tím má počas fotenia plné ruky práce. No sľubujem, že nabudúce sa už polepšíme ;)

      Odstrániť
  3. Love the photos! It's kinda scary though, reminds me of Nightcrawler
    Anyway dear, im inviting you to join my giveaway here >> BLOG GIVEAWAY <<

    www.sarahrizaga.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť