streda 2. decembra 2015

Fashion show for ZOOT

Pred pár týždňami som bola oslovená ZOOTom, či by som mala záujem s ďalšími blogerkami vytvoriť dva outfity na prehliadku, ktorá sa bude konať v rámci Dizajn Marketu. Jasné, že som neváhala. A to by som nebola ja, keby nezapojím viacero ľudí. Takže okrem modeliek som zabezpečila vizážistku Martinu a o zhotovenie fotiek som poprosila Tončiho. A nakoniec som nestylovala len dva outfity na modelku, ale improvizáciou za pochodu aj dva outfity na modela. 
Ak ste náhodou nestihli v nedeľu prísť do Starej tržnice, atmosféru zo zákuliasia a z prehliadky si môžete vychutnať práve teraz!

A few weeks ago ZOOT approached me if I would be interested with other fashion bloggers to create two outfits for the fashion show, which is going to be on Dizajn Market. Sure, I didn't hesitate. And of course, I always have to do something extra, so I involved more people into this show. So I provided models, make-up artist Martina and asked Tonči to take some photos. And finally I didn't style only two outfits for female model, but also two outfits for male model.
If you didn't manage to arrive to the Old Market on Sunday, the atmosphere of the backstage and fashion show you can enjoy right now!

A moje outfity./ And now my outfits.

Photo: Anton Gráf  Facebook
MUaH: Martina Krupčíková

1 komentár: