utorok 2. februára 2016

icy blue

Táto zima opäť a znovu! Hoci najradšej v tomto počasí sedím doma v hrubých ponožkách, teplým čajom a knihou v ruke, nevyhnem sa tomu, aby som nevystrčila päty z bytu. A keď už tak urobím, tak poriadne zababušená. Viete, že šál je moja nevyhnutnosť, ale tentokrát som ho nechala ležať v skrini, hoci som mala pochybnosti, či to bez neho zvládnem. Ale bola som milo prekvapená, že nádherný hrejivý kabátik z Marelly mi úplne stačil! Je taký teplučký a príjemný až pri ňom nadobudnete pocit, že chcete, aby zima trvala naveky.

This winter again and again! In this weather I rather sit at home in the thick socks, with warm tea and a book in my hands, but sometimes it is neccessary to go out. And when I have to, I need to have warm clothes. You know that the scarf is my necessity, but this time I left it lying in my closet, even though I had doubts whether I can manage it without scarf. But I was pleasantly surprised that a nice warm coat from Marella was good enough for me! It is so warm and pleasant that you will long for neverending winter.

kabát/coat - Marella
sveter/sweater - Lindex
čiapka/beanie - Lindex
rifle/jeans - H&M
topánky/shoes - CCC
kabelka/shoulder bag - C&A
rukavice/gloves - H&M

Photo: Anton Gráf Photographies  Facebook

9 komentárov:

  1. Il cappotto blu è bellissimo!
    http://piubuonepiubelle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Very beautiful look!) www.elationofcreation.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten kabátik je peknej modrej farby a určite parádne hrejivý :) am

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pořád krásnější a krásnější. Kam až to půjde? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. také bych chtěla takový kabát, takový, který by byl teplý. Mám samé slabé a do mrazů nejsou moc dobré. + barva se mi moc líbí.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť