štvrtok 7. januára 2016

a little bit of recap

Nuž je tu začiatok nového roku a čas na malú rekapituláciu toho predošlého. Blog oslávil tri roky, zažil ďalšie ohromné spolupráce a nové úžasné príležitosti. Zoznámila som sa s mnohými skvelými ľuďmi, ktorí ma v mnohom obohatili a priniesli do života niečo nové. Začala som sa naplno venovať kaligrafii, ktorú milujem a vo výhľade mám veľa zaujímavých plánov a nápadov. Škoda len, že deň nemá 48 hodín :D Minulý rok bol však pre mňa aj veľmi náročný, pretože sa stalo veľa negatívnych vecí. Ale po každej búrke vyjde slnko, takže hor sa do nového veľkého dobrodružstva!

Well, the beginning of new year is here and this is the time for a small recap the previous one. My blog celebrated three years, experienced perfect cooperations and get other amazing new opportunities. I met many great people who have enriched me in many ways and brought to my life something new. I began to devote calligraphy which I love and have a lot of interesting plans and ideas to the future. Unfortunately the day doesn't have 48 hours :D Last year was also too hard for me because too many negative things happened. But after every storm comes the sun, so let's get to new big adventure!

Thanks to all my photographers!!

Escorpi photography  Facebook
Michal Jakubec Base Factory  Facebook
Anton Gráf  Facebook

4 komentáre:

  1. Bude líp ;)
    A pěkný fotografický recap!
    A snad brzy zase na kávě ;)

    Mišo
    MesHommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekná rekapitulácia, úžasné fotky. Prajem, aby sa Ti tento rok darilo oveľa lepšie ako minulý, aby sa Ti splnil aj ten najtajnejší sen, aby si mala okolo seba samých úspešných ľudí, aby si mala stále úsmev na tvári . :) am

    OdpovedaťOdstrániť